2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Gyurcsány Ferenc akarata érvényesült: létrejött a teljes baloldali összefogás

Azok akarják hatalomba juttatni Gyurcsány Ferencet, akik korábban ki akarták tiltani a közéletből - így reagált Dúró Dóra az ellenzéki összefogás hírére. A Mi hazánk politikusa szerint a Momentum, az LMP és a Jobbik az elmúlt 30 évvel való szembefordulást adta fel.

Ezzel a kampányfilmmel hívta tüntetni az embereket Gyurcsány Ferenc ellen a Jobbik még 2007-ben.

Akkoriban a Gyurcsány-féle MSZP még a kommunista időket megidéző internacionálét énekelte a pártkongresszuson. Gyurcsány tíz évvel később már pártot váltott és éneklés helyett a gitárt választotta.

Maga ezt nem unja?

Mit?

Hát ezt az összefogás szöveget.

2013- ban kérdezte ezt Gyurcsány Ferenc Kálmán Olgától. A DK elnöke az összefogást, akkor szerencsétlenkedésnek nevezte.

Hét évvel később már egyenesen ő szólította fel az ellenzéki pártokat az összefogásra.

2020 év végén meg is született a megállapodás a baloldali pártok között. Ezt Gyurcsány Ferenc - egy közös közleményben jelentette be Facebook-oldalán. Megállapodtak, hogy 106 körzetben egy az egy ellen taktikát választják, és egy közös miniszterelnökkel vágnak neki a 2022-es országgyűlési választásnak. A közös indulást Gyurcsányékon kívül megerősítette még az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, a Momentum és a Jobbik is.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint az LMP, a Momentum és a Jobbik feladta az elmúlt 30 évvel való szembenállását.

Gyurcsány Ferenc nemrég azt is bejelentette: feleségét látná legszívesebben a miniszterelnöki székben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Kiütéses ferencvárosi győzelem

A Ferencváros 9-0-ra győzött Hatvanban a labdarúgó MOL Magyar Kupában, és a sorozat legjobb 32 csapata közé jutott, az összecsapáson Myrto Uzuni hat gólt szerzett.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!