2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Gyurákovics: Egy kerületvezető nem viselkedhet így egy ülésen

Egy kerületvezetőnek nem lehet így viselkednie egy testületi ülésen - így reagált a Fidesz-KDNP ferencvárosi képviselője Baranyi Krisztina kijelentésére. Gyurákovics Andrea azt mondta, az ülésen az ellenzéki képviselők közül is többen elítélték Baranyi Krisztina kijelentését. Hozzátette, később a ferencvárosi polgármester nem kért tőle személyesen elnézést.

  • Gyurákovics: Egy kerületvezető nem viselkedhet így egy ülésen

"Miközben én ezeket a felsorolásaimat tettem, ő a bekapcsolt mikrofon miatt tlkp. hallható volt ez a kommentje, hogy tulajdonképpen hogy ő hogyan minősít engem, és azt hiszem hogy rajtam keresztül a nagyon sok mindenkit, azt gondolom hogy ezt ő tulajdonképpen jobboldali emberekről is gondolja. A módosító javaslatainkat pedig úgy vezette fel, hogy egyébként ez egy pofátlan módosító javaslat, a polgári frakció részéről, amit elég aggályosnak tartok, azt gondolom, hogy nem lehet így viselkedni egy testületi ülésen."

- jegyezte meg Gyurákovics Andrea a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője.

Hülyének nevezte az egyik ferencvárosi képviselőt Baranyi Krisztina

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!