2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Háború Ukrajnában 02:00

Belföld

Gyöngyösi: Óriási siker, ha három mandátumot szerez a Jobbik

Európai parlamenti választásnak még nem volt akkora tétje, mint most - jelentette ki a Jobbik EP-listavezetője. Gyöngyösi Márton azt mondta: olyan képviselőket kell Brüsszelbe küldeni, akik hatékonyan érvényesítik a nemzeti érdeket a következő hétéves uniós költségvetés tárgyalásain. A Hír Tv kérdésére a politikus azt mondta: óriási siker lesz, ha három EP-mandátumot szereznek, és kudarcként élné meg, ha ennél kevesebbet.

  • Gyöngyösi: Óriási siker, ha három mandátumot szerez a Jobbik

"Engem személyesen az érintene személyesen kudarcként, hogyha mondjuk esetleg a két mandátumra lecsökkenne a Jobbiknak az európai parlamenti választási mandátuma. De még egyszer mondom: minden relatív, az, hogy egy ilyen év után még vagyunk és egy választáson részt tudunk egyáltalán venni, az már maga a siker." - mondta a Jobbik listavezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!