2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Gyöngyösi nem utazhat

A jobbikos Gyöngyösi Márton nem utazhat Rómába az Országgyűlés Külügyi Bizottságával. Ezt Kövér László mondta egy pápai rendezvényen.

Kövér hangsúlyozta: az Országgyűlés külügyi munkájának irányítása az ő hatáskörébe tartozik, ezért döntött úgy, hogy a testület nevében nem akar magyarázkodni az olasz sajtónak a jobbikos politikus megnyilvánulása miatt.

Az Országgyűlés elnöke megjegyezte, hogy Gyöngyösi Mártont nem tartja alkalmasnak a külügyi bizottság alelnöki posztjának betöltésére, de a Jobbik döntése, hogy párttársukat a pozícióban hagyják-e. A képviselő múlt hétfőn szorgalmazta az Országgyűlésben, hogy listázzák a zsidó származású képviselőket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

A Chelsea után a Manchester United is érdeklődik Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott védője iránt – értesült Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértő a Metropol beszámolója szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!