2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Gyilkosság Győrben

A győri autógyárban dolgozott a munkásszállón megölt személy. A 40 éves harkányi férfi hétfőn éjszakás lett volna, de nem ment munkába. Kedden reggel találtak rá holtan a szobájában. Az ügyben felmerült az idegenkezűség gyanúja is, ezért a rendőrség büntetőeljárás keretében nyomoz.

  • Gyilkosság Győrben

Egy győri munkásszállóban találtak rá kedden reggel a 40 éves harkányi férfira. A rendőrség szerint feltehetően gyilkosság történt.

A férfi másfél évvel ezelőtt a Baranya megyei Harkányból érkezett Győrbe és az Audi gyárban dolgozott. A munkásszálláson élők szerint jóravaló, csendes ember volt.

A Hír TV által megkérdezett szakember szerint elfordul, hogy egyes munkásszállók túlzsúfoltak. Feller Gábor szerint az összezártság is vezethet később a súlyos problémákhoz.

A főorvos hozzátette: az ilyen fajta összeveszések sokszor nem csak verbális veszekedéssé, hanem fizikai bántalmazássá is alakulnak.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!