2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Gyerekeket érzékenyítenének az államalapítás évfordulójának előestéjén

A kormánypárt egyik önkormányzati frakcióvezetője, nyílt levélben szólította fel a város balliberális polgármesterét, hogy szerezzen érvényt a törvénynek, mely tiltja az ilyen események szervezését.

  • Gyerekeket érzékenyítenének az államalapítás évfordulójának előestéjén

Augusztus 19-én a Pécsi Freedom Club szivárványos napot tart a városban. Ide kisgyermekeket is várnak, ahol a program szerint többek között a kicsik segítségével nőnek öltözött férfiak alkalomhoz illő ruhakölteményeket állítanak össze.

A szabadtéri rendezvény a Nyugati Várfalsétány egy szakaszán, az Esze Tamás utca 5. épület mellett lévő területen lesz megtartva. Erre a közterületre kért engedélyt az Amnesty International mind a rendőrségtől, mind pedig a város önkormányzatától. 

Kővári János, a kormánypárt önkormányzati frakcióvezetője nyílt levélben szólította fel Péterffy Attila balliberális polgármestert, hogy mint a város első embere szerezzen érvényt a törvénynek, és ne engedje, hogy egy tévúton járó szexuális kisebbség tehesse rá a kezét a pécsi gyerekekre és formálhassa, befolyásolhassa őket.

Az pedig kifejezetten felháborító, hogy a rendezvényt az államalapítás ünnepének előestéjén tartják

– tette hozzá. 

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!