2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Gulyás Márton amerikai ösztöndíjjal szerez tapasztalatokat a tengerentúlon

Gulyás Márton a Partizán című műsorában beszélt arról, kár lenne tagadni, hogy a Partizán YouTube-csatorna támogatói között felbukkan Soros György. Így talán nem annyira meglepő, hogy a baloldali aktivista ösztöndíjasként fog hosszabb ideig az Egyesült Államokban tapasztalatot szerezni.

  • Gulyás Márton amerikai ösztöndíjjal szerez tapasztalatokat a tengerentúlon

Ehhez kapcsolódva jött ma a hír, miszerint Gulyás Márton ösztöndíjasként fog hosszabb ideig az Egyesült Államokban tapasztalatot szerezni - írja a Mandiner.

„Hamarosan felszállok egy New Yorkba tartó gépre, hogy megkezdjem a több hetes kint tartózkodásomat az Egyesült Államokban. Ösztöndíjjal leszek kint, amelyet az USA kormányától kaptam” – írta.

Állítása szerint a tanulmányai kettős haszonnal is kecsegtetnek.

„A program célja kettős: egyszerre kívánja eltérő perspektívákból megismerhetővé tenni az országot, illetve erősíteni az újságíró-szakmai/vezetői képességeit az ösztöndíjasoknak” – fogalmazott.

BORÍTÓKÉP: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!