2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 11:00

Belföld

Gulyás Gergely: Az ellenzék háborúzni akar a kormánnyal

Az ellenzék a polgármesteri, és a képviselőjelölti tisztségekre "háborús hídfőállásként" tekint, ennek pedig a helyi közösségek lesznek a vesztesei-hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter Miskolcon. Gulyás Gergely hozzátette: a kormánypártok együttműködésre törekednek

  • Gulyás Gergely: Az ellenzék háborúzni akar a kormánnyal

Miskolcnak fiatalos lendület, világos koncepció és jó kormányzati kapcsolat kell ahhoz, hogy tovább haladjon a kilenc éve tartó fejlődés útján- mondta Alakszai Zoltán a kormánypártok polgármesterjelöltje. A jelenleg a város jegyzőjeként dolgozó politikus Kriza Ákos betegsége után lett a Fidesz-KDNP párszövetség indulója. Lakossági fórumán az elmúlt időszak eredményei között a munkahelyteremtést, a nyomortelepek felszámolását, a fészekrakók kilakoltatását emelte ki.

"Hiszek abban, hogy Miskolcot csak úgy lehet fejleszteni, hogy ha szövetségeseket találunk, a városvezetésnek pedig a legfőbb szövetségese a választók, maguk a miskolciak. Ezen kívül szövetségese Magyarország kormánya. Hiszen láthattuk az elmúlt kilenc évben, hogy Miskolc fejlődésének záloga a kiváló kormányzati kapcsolatokban is kereshető volt, és található volt, hiszen többszáz milliárdos fejlesztési forrás érkezett a városba."

- mondta Alaszkai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Miskolc 2002 és 2010 között nem tudott megszabadulni a szocialista iparváros bélyegétől- hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely emlékeztetett a település eladósodott, tömeges volt a munkanélküliség, és országosan hírhedt volt a közbiztonsága.

"Sokan azt gondolják, hogy az országgyűlési választáshoz képest a helyhatósági választás talán kevésbé fontos, de a mindennapi közügyeket mégiscsak helyben intézik, éppen ezért mi nyugodt, fejlődő, prosperáló Miskolcot szeretnénk látni az elkövetkezendő öt évben."

- jegyezte meg Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A miniszter szerint világos alternatívák között lehet választani Miskolcon, hiszen a békés fejlődés útjával szemben azok állnak, akik a helyi ügyeket háttérbe szorítva háborút hirdettek a kormány ellen.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarázkodni kényszerült Olaf Scholz

Magyarázkodni kényszerült Olaf Scholz

Az Európai Unió tárgyalt egy Oroszország elleni újabb szankciós csomagról, amely megtiltaná a tagoknak az orosz cseppfolyósított földgáz európai terminálokon keresztül történő reexportálását, Németország azonban ellenezte az intézkedést – írja uniós diplomatákra hivatkozva a Politico.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!