2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Gulyás Gergely: Az ellenzék a magyar érdekekkel szemben cselekszik

Az ellenzék azért dolgozik, hogy Magyarország ne befolyásos, hanem súlytalan posztot kapjon az új Európai Bizottságban - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely hozzátette ezzel az ellenzék Magyarország ellen cselekszik.

  • Gulyás Gergely: Az ellenzék a magyar érdekekkel szemben cselekszik

"Mi ezzel szemben azt gondoljuk, hogy nem Brüsszelt, ráadásul Brüsszelnek a balliberális oldalát kellene Magyarországgal szemben képviselnie az ellenzéki képviselőknek, hanem pont fordítva, a magyar érdekeket kellene nekik is Brüsszelben képviselni, és a belpolitikai vitákat pedig itt Magyarországon lefolytatni. De évek óta azt látjuk, hogy az ellenzék egy sajátos internacionalista irányt vett, és úgy gondolja, hogy mindennel szemben ami magyar, Brüsszelben küzdenie kell."

- mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

Magyar Nemzet: Még szurkolás közben is hazudozik Magyar Péter

A Tisza Párt alelnöke most a szurkolók körében fotóztatja magát, azt mutatva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. A valóság azonban az, hogy Magyar korábbi életét VIP-páholyokban és az annál is drágább skyboxokban töltötte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

Karácsony könnyen megoldhatná a budapesti helyzetet

A Kúriánál pattog a labda, Karácsony Gergely és Vitézy Dávid is beadta kérelmét. Pedig a főpolgármesternek lenne erre egy egyszerűbb lehetősége is. Akár le is mondhatna, és akkor egyértelműen új választást kellene kiírni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!