2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

"GPS-szel sem lehet eltalálni, hogy mit akar a baloldal"

Folytatja a rezsicsökkentés politikáját és az azzal kapcsolatos aláírásgyűjtést a Fidesz – jelentette be Pécsett a párt szóvivője. Hoppál Péter átverésnek nevezte az MSZP áfacsökkentésről szóló nyilatkozatait és azt mondta, a baloldalon totális a káosz.

A Fidesz szóvivője szerint a szocialista vezetők és az Együtt 2014 elöljárói nyilatkozataikban egymást cáfolják, Bajnai Gordon például korábban kijelentette, nem támogatná élelmiszer áfájának csökkentését.

„Valamint mond Mesterházy Attila, majd vele ellentétes információval előjön Bajnai Gordon; és aztán ha Gyurcsány Ferenc megszólal, akkor ő még egy harmadik vonatkozású információval is kecsegtetni tudja a magyar embereket – mondta Hoppál Péter. – Lassan ha a mai modern eszközökhöz akarnánk nyúlni, akkor GPS-szel sem lehet eltalálni azt, hogy a baloldal pontosan mit is akar tenni és mit is akar cselekedni. Kormányra jutásuk esetén egyértelműen látható ebből a káoszból, hogy széthúzás következhetne be, illetve egyet nem értés – tette hozzá a Fidesz szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!