2019. november 20.,
szerda, Jolán napja

Gazembereknek és disznóknak nevezte a kormány tagjait a Jobbik alelnöke

Hír TV

2019. május 1., szerda 09:40

Disznóknak és gazembereknek nevezte a kormánypártok tagjait és az ország vezetőit a Jobbik alelnöke egy, a PestiSrácok által közzé tett felvételen. Stummer János nagykőrösi kampánybeszédében bizonygatta, hogy a Jobbik elpusztíthatatlan, mert a hazához való hűség tartja össze.

Bár a politikus előzőleg megígérte, hogy nem fog patkányozni, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó után most ő is hasonló hangnemben beszélt.

Stummer azt is megjegyezte, hogy a május 26-i EP-választáson – mint fogalmazott „egy jó isteneset fognak adni a felcsúti Maradona tarkójára”.

Sneider szerint ez belefér

A Jobbik május 1-jei majálisán a Hír Tv tudósítója arról érdeklődött, hogy a párt vezető politikusai, mit szólnak az alelnök szavaihoz. Sneider Tamás, a párt elnöke szerint Stummer és Bangóné szavai között az a különbség, hogy míg a szocialista politikus a kormánypárt szavazóiról beszélt, addig párttársa a kormány tagjairól. A pártelnök szerint politikusok igenis minősíthetik így egymást.

Másképpen vélekedik Z. Kárpát Dániel. A Jobbik alelnöke szerencsétlennek nevezte Stummer János kijelentését és úgy vélte, párton belül lesz következménye politikustársa szavainak.

Plakátrongálás

Átragasztotta a Jobbik alelnöke a Fidesz egyik óriásplakátját a VII. kerületben. Stummer János így akarta felhívni az emberek figyelmét arra, hogy szerintük a kormány hazugság-kampányt folytat. Nem ez az első eset, hogy a kormányzati plakátok ellen hirdettek harcot: januárban, a közös ellenzéki demonstráción a párt szóvivője buzdította a tüntetőket, hogy festék-szóróval fújják le a Fidesz plakátjait.

Hír TV