2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Gálszécsy: Portik tudta, hogy lecsukják, ha a Fidesz nyer

Kizárt, hogy a teljes igazságot feltárja a Portik Tamás titkosszolgálatokkal folytatott kapcsolatát vizsgáló parlamenti albizottság – véli Gálszécsy András.

Az egykori titokminiszter a Hír TV Magyarország élőben című műsorában azt mondta, a testületnek ehhez nincs elég ideje, megfelelő felkészültsége és apparátusa. Hozzátette: a baloldal 2010 előtt mindent megtett a választási győzelemért, ami Portik Tamás érdeke is lett volna.

„Szerintem nem a realitásérzékével volt baj, hanem a félelmével. Pontosan tudta, hogy ha a jobboldal megnyeri a választásokat, akkor őt le fogják csukni. Ezt igyekezett megakadályozni. Úgy gondolta, ha bármiben is segít a baloldalnak a választások megnyerésében, akkor hátha megnyeri a baloldal, és akkor ő megint enyhébb elbírálásban részesül, megint nem fogják előzetes letartóztatásba helyezni, nem indul ellene mindenféle eljárás, ahogy az előtte lévő időszakban, amikor lejárt az előző büntetésének az ideje” – vélekedett a volt titokminiszter.

Tekintse meg a Gálszécsy Andrással készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!