2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:00

Belföld

Gálszécsy: Kovács Béla nagy érték lehetett a KGB-nek

Kovács Béla a KGB számára értékes ember lehetett egészen beszervezése óta, ugyanis tudott japánul, ahol jobban beágyazódott a helyi társadalomba – mondta el a Hír TV stúdiójában a volt titokminiszter.

Gálszécsy András szerint a szovjet titkosszolgálat rutinszerűen hálózta be a célszemélyeket házasság útján. A szakértő hozzátette: Kovács Béla 2003-as hazatérése után valószínűleg konkrét feladattal érkezett vissza Magyarországra, és látott el különböző politikai megbízatásokat a Jobbikban.

– Ha a történet igaz, akkor biztos vagyok benne, hogy konkrét feladatokat ellátva települt vissza Magyarországra, nem véletlenül, és az sem véletlen, hogy utána milyen politikai pályafutást futott be. Ez az aktív befolyásolásnak teljesen tipikus eszköze – mondta Gálszécsy András.

A KGB-nek futárkodott „Kágébéla” felesége? Szvetlana Isztosina az 1970-es években Nyugatra és Ázsiába is sokat utazott, amit az orosz titkosszolgálat finanszírozott. Bővebben>>>

Tekintse meg a volt titokminiszterrel készült teljes interjút:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!