2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Galgóczi Ágnes: Az eredmények kedvező tendenciát mutatnak, de fontos a szabályok betartása

Galgóczi Ágnes elmondta, hogy az 50. heti adatok alapján a legtöbb településen stagnál vagy csökken a szennyvízben kimutatható örökítő anyag.

  • Galgóczi Ágnes: Az eredmények kedvező tendenciát mutatnak, de fontos a szabályok betartása

Galgóczi Ágnes elmondta, hogy az 50. heti adatok alapján a legtöbb településen stagnál vagy csökken a szennyvízben kimutatható örökítő anyag, néhány város képez csak kivételt, mint Szolnok és Eger.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője közölte, hogy kiemelten fontos a vérplazma a védekezésben és a betegek gyógyításában. Kérik a már fertőzésen átesetteket, hogy jelentkezzenek plazma-adásra.

Az influenza szezon is zajlik, Galgóczi Ágnes elmondta, hogy még mindenhol az országban rendelkezésre áll megfelelő mennyiségű oltóanyag és mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

Kapcsolódó:

Meghalt 107 beteg, 1893-mal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

December 23-án adhatják ki a Pfizer/BioNTech-vakcina EU-s forgalmazási engedélyét

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrajna-párti aláírást követelnek Meloniék

Ukrajna-párti aláírást követelnek Meloniék

Írásbeli, Ukrajnát támogató nyilatkozatot kell tennie a Fidesznek, ha a magyar kormánypárt csatlakozni szeretne az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) csoportjához – közölte Nicola Procaccini, a frakció alelnöke.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!