2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Gajdics Ottó: A hullaház bolondja

Gajdics Ottó vezércikke a Magyar Nemzetben.

  • Gajdics Ottó: A hullaház bolondja

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy hátul a kertben elképesztő állapotok alakultak ki. Az elsárgult falevelek ráhullottak a tavaly ott hagyott avarra. Mindenütt rendetlenség. Egy kerti szék, egy kint felejtett nyugágy. A késői, kaotikus és dilettáns kormányintézkedések, az eleve hiányos kapacitású avarügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb kiskerti helyzetét okozta Magyarországon. A valóság azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet. Különben miért tagadnák meg a részletes, kertenkénti avaradatok kiadását? Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta: tavasszal minden levél visszakerül a fákra.

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, nem hibbantam meg, csak erre a szellemi színvonalra kell ereszkedni, ha meg akarjuk érteni Hadházy Ákos legújabb őrületét. Most nem a videójukat hamisították meg jó bolsevik szokás szerint, csak adtak neki egy olyan hazug értelmezési keretet, amelyből az összes alulművelt vidéki birka is megértheti végre, mindenért Orbán a hibás. Tehát ha az egyébként baloldali vezetésű szentendrei önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő halottasházban úgy tárolják a koporsókat, ahogy az a Kunigunda utca pókemberének nem tetszik, akkor a kormány félrekezeli a válságot, nem védi meg az embereket a járványtól, nota bene öli a magyarokat, akiknek tetemei egymás hegyén-hátán halmozódnak egy videón. Minden elmeorvosi képesítés nélkül megállapítható, hogy ez az ember nem normális.

De ne gondoljuk, hogy azért, mert a lukas zokni legsikkesebb viselője már az ellenzéki pártoknak sem kell, egyedül gázol elveszített honfitársaink földi maradványain taposva a remélt politikai siker felé. Gyurcsány pribékjei szerint tízezer magyar halála szárad Orbán Viktor lelkén. A moslékkoalíció kétes hitelességű szakértői egyfolytában azzal hülyítik a népet, hogy több vírusfertőzöttet is meg lehetett volna menteni, ehhez csak rájuk kellett volna hallgatni.

Mindamellett, hogy attól mentsen meg bennünket az Isten, amikor a hattyúboncoló Gyurcsány emberei védenek minket bármitől, azért addig a szintig egyikőjük sem süllyedt, mint a kiugrott lódoktor. Ő ugyanis egy laza mozdulattal csinált magából egyszerre aljas kegyeletsértőt és kötözni való bolondot, akin nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk.

Kíváncsiak lennénk rá, vajon akkor is a kormánybuktató hevület lett volna elsőként rajta úrrá, ha a filmecskén az ő hozzátartozója játszotta volna a nem kívánt főszerepet? Miből gondolta, hogy a mégoly valós probléma kezelésének egyetlen és legjobb módja, ha nyilvánvalóan hazug és ostoba körítéssel világgá kürtöli? De ha már úgy gondolta, akkor ­miért nem vette a fáradságot, és miért nem nézett utána, alkalmas-e a hozzá hasonló korlátolt személy által küldött felvétel az Orbán-fóbia növelésére?

Egy-két telefonnal kideríthette volna, hogy az elhanyagolt hullaház az önkormányzaté, az önkormányzat az ő fogalmaikkal élve „felszabadult” a legutóbbi választáson, vagyis dilettáns balliberálisok vezetik, és a város kezelésében lévő temetői tárolóba egyetlen covidos elhunytat sem vitt senki. Ha ezt kiderítette volna, a mi szemünkben akkor se lett volna elviselhetőbb figura, de így feltehetően a baloldalon is szívják a fogukat, és azon agyalnak, hogyan lehetne ezt az elszabadult hajóágyút valahogyan befogni.

Krekó megsértődött, Gyurcsány megsértődött, Szabó Tímea megsértődött, amikor hullarablóknak, az emberi tragédiák fájdalmát gyalázatos módon halálkampányra használó gazembereknek neveztük őket. Hadházy is megsértődik majd, de tragédia ettől nem történik. Bízzunk abban, hogy jövőre visszamegy tyúkot oltani!

Kapcsolódó:

A Fidesz szerint gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő az, amit Hadházy Ákos tett

Gajdics Ottó/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Milliárdos hitelt kap Lengyelország Washingtontól

Lengyelország kétmilliárdos hitelt kap haderőfejlesztésre Amerikából, ez lehet a hallgatás ára hogy ne kritizálják Ukrajnát. Az USA közben azt kéri váltsák le a teljes ukrán legfelsőbb bíróságot. A stúdióban Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

300 millió a harkányi egészségügynek

300 millió a harkányi egészségügynek

300 millió forintos egészségügyi beruházást adtak át a Harkányi Termál Rehabilitációs Központban. A projekt, mely egy nagyobb fejlesztés utolsó része, a járóbeteg ellátást érinti.
Jövőt épít Hangony

Jövőt épít Hangony

15 férőhelyes, mini bölcsődével gazdagodott a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Hangony. Amellett, hogy a településen sok a kisgyermekes család, a munkahelyteremtés is fontos tényező volt a fejlesztés szempontjából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!