2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A Fidesz szerint gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő az, amit Hadházy Ákos tett

Megdöbbentő videóval riogat Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő közösségi oldalán tett közzé egy felvételt, ami a szentendrei halottasházban készült. Szerinte a kormány rossz járványügyi védekezése miatt egymásra pakolt, nyitott koporsóban helyezték el a halottakat. Csakhogy kiderült, a halottasháznak nincs köze a kormányhoz. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Hadházy Ákos akciója gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő.

  • A Fidesz szerint gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő az, amit Hadházy Ákos tett

Hadházy Ákos közlése szerint a szentendrei halottasházban annyi a halott, hogy már nem férnek el, sőt, ettől messzebb ment – azt állítja, hogy a videon látható emberek mind otthonukban hunytak el a koronavírus fertőzésben.

Undorító, gusztustalan és kegyeletsértő

– így jellemezte a független képviselő facebook posztját a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István szerint Hadházy a kormányt akarta hibáztatni, ám mint kiderült a szentendrei halottasházhoz a kormánynak semmi köze.

Úgy tudjuk, hogy a balliberális városvezetéshez köthető temetőben a hatóságok helyszíni szemlét tartottak. A város polgármestere mellett, az ÁNTSZ járási népegészségügyi szolgálat munkatársa, a Szentendrei Rendészet vezetője, a Halottasház üzemeltetője és a rendőrség is részt vett a helyszíni bejáráson. Információink szerint Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter már utasította Müller Cecília országos tisztifőorvost, hogy vizsgálják ki a történteket.

Nem ez volt az egyetlen eset amikor Hadházy Ákos a kormány koronavírus elleni védekezését kritizálta. A független képviselő decemberben a szekszárdi kórház COVID-osztályára próbált bejutni, a látogatási tilalom ellenére.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Szellem a fazékból

Radar - Szellem a fazékból

Húsz magyar író és költő étkezési szokásait és izgalmas gasztrotörténeteit ismerhetjük meg Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztőjének új, Szellem a fazékból című kötetéből.
Radar - Kincs a föld alatt

Radar - Kincs a föld alatt

A szarvasgomba sokféle földalatti gomba gyűjtőneve. Ritka és értékes csemegének számít a gasztronómiai különlegességek világában. A föld kenyere, ahogy egykor nevezték. Ulrich József és családja több mint 20 éve fedezték fel a föld alatt rejlő kincset.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kitüntettték Pankotai Lilit

Kitüntettték Pankotai Lilit

A Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért szerint a trágárkodásairól is elhíresült politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!