2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

A Fidesz szerint gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő az, amit Hadházy Ákos tett

Megdöbbentő videóval riogat Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő közösségi oldalán tett közzé egy felvételt, ami a szentendrei halottasházban készült. Szerinte a kormány rossz járványügyi védekezése miatt egymásra pakolt, nyitott koporsóban helyezték el a halottakat. Csakhogy kiderült, a halottasháznak nincs köze a kormányhoz. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Hadházy Ákos akciója gyomorforgató, gusztustalan és kegyeletsértő.

Hadházy Ákos közlése szerint a szentendrei halottasházban annyi a halott, hogy már nem férnek el, sőt, ettől messzebb ment – azt állítja, hogy a videon látható emberek mind otthonukban hunytak el a koronavírus fertőzésben.

Undorító, gusztustalan és kegyeletsértő

– így jellemezte a független képviselő facebook posztját a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hollik István szerint Hadházy a kormányt akarta hibáztatni, ám mint kiderült a szentendrei halottasházhoz a kormánynak semmi köze.

Úgy tudjuk, hogy a balliberális városvezetéshez köthető temetőben a hatóságok helyszíni szemlét tartottak. A város polgármestere mellett, az ÁNTSZ járási népegészségügyi szolgálat munkatársa, a Szentendrei Rendészet vezetője, a Halottasház üzemeltetője és a rendőrség is részt vett a helyszíni bejáráson. Információink szerint Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter már utasította Müller Cecília országos tisztifőorvost, hogy vizsgálják ki a történteket.

Nem ez volt az egyetlen eset amikor Hadházy Ákos a kormány koronavírus elleni védekezését kritizálta. A független képviselő decemberben a szekszárdi kórház COVID-osztályára próbált bejutni, a látogatási tilalom ellenére.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Elhunyt 20 beteg, 1183 új koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon

A beoltottak száma 5 879 178, közülük 5 630 587 fő már a második oltását is megkapta, 714 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették. 2021. szeptember 27.

Hónapokig őrizte a mindenkit érintő titkot Gyurcsány Ferenc

Visszatekintő: fokozott titoktartás volt érvényben a 2006-os megszorító csomagról 2021. szeptember 27.

Durva napokon vannak túl a határainkat védők

Több mint 1300 határsértő ellen kellett intézkedni a hétvégén. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Nyitott tárolóból lopott

A pásztói rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit.

Egy hét alatt kétszer

A szekszárdi rendőrök a hét folyamán két alkalommal intézkedtek azzal a paksi férfival szemben, aki eltiltás hatálya alatt, ittasan motorozott Szekszárdon.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!