2022. 12. 06. Kedd Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Forgalomkorlátozásokra és lezárásokra készüljetek a hétvégi Nemzeti Vágta miatt és a rakpart is újból zárva lesz az autósok előtt

A Nemzeti Vágtát idén október 1-jén és 2-án, szombaton és vasárnap rendezik a Hősök terén, de már szeptember 30-án, péntek délutántól lezárják a közúti forgalom elől az Andrássy út, valamint a hétvégén a Dózsa György út egy-egy szakaszát, mely miatt a Hősök terét érintő közösségi közlekedési járatok terelve közlekednek – közölte a BKK.

  • Forgalomkorlátozásokra és lezárásokra készüljetek a hétvégi Nemzeti Vágta miatt és a rakpart is újból zárva lesz az autósok előtt

Szeptember 30-án, pénteken 16:00-tól október 3-án, hétfőn 4:30-ig lezárják az Andrássy utat a Bajza utca és Dózsa György út között, a Hősök terét, az Állatkerti körút egy szakaszát a Gundel Károly út és Hősök tere között, a Kós Károly sétányt, valamint az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között.

Október 1-jén, szombaton 8:00 és 20:00 között, illetve október 2-án vasárnap 8:00-tól október 3-a, hétfő 4:30-ig lezárják a Dózsa György utat a Városligeti fasor és a Podmaniczky utca között. A közösségi közlekedés változásairól a BKK honlapján lvashattok bővebben.

A Nemzeti Vágtával egyidőben Az idei évben utolsó alkalommal megnyílik a pesti alsó rakpart is a mozogni és pihenni vágyó városlakók előtt.

A gyalog, kerékpárral vagy rollerrel közlekedők október 1-jén és 2-án – a már jól bevált gyakorlatnak megfelelően – autómentes környezetben használhatják a Margit híd és a Közraktár utca közötti útszakaszt.

A mostani idén a 15. hétvége, amikor megnyílik a pihenni vagy mozogni vágyók kedvelt helyszíne.

Budapesti autósok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Elhunyt Nagy László

Elhunyt Nagy László

Elhunyt Nagy László, aki a 2006-os rendőrterror idején elvesztette látását, miután egy gumilövedékkel kilőtték a szemét.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!