2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 17:55

Belföld

Folytatódik a Készpénzkímélő Iskolák Program

Ötszáz újabb intézményt von be a Pénzügyminisztérium a Készpénzkímélő iskolák programba - jelentette be a tárca vezetője Budapesten. Varga Mihály elmondta, a tavaly indult kezdeményezés 14 iskolában már sikeres volt. A programtól a szülők adminisztrációs terheinek csökkenését, a fizetési folyamatok gyorsulását és a gyerekek pénzügyi tudatosságának erősödését várják. A pénzügyminiszter hozzátette: kártyaolvasó terminálok telepítésével és új online felületekkel segítik, hogy a jövőben az étkezés befizetése vagy a tankönyvrendelés is könnyebb legyen.

  • Folytatódik a Készpénzkímélő Iskolák Program

"Azt szeretnénk elérni, hogy mindenki értse azokat a pénzügyi szolgáltatásokat, amelyeket igénybe vesz és olyan magabiztosan használja ezeket, mint ahogyan ír, olvas vagy éppen énekel. Tehát ne legyen különbség abban, hogy az ember most a pénzét használja, vagy éppen előveszi az okostelefonját és megnézi a legfontosabb híreket vagy elolvassa az e-mailjeit."

- mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!