2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

EB Sporthírek 06:00

Belföld

Folyamatosan tesztelnek Zalában

Hetente tesztelnek Zala megyében is. A tesztelő-csoportok ma 13 településen, hat járásban dolgoztak. Köztük a zalaegerszegi Kis utcai óvoda munkatársait szűrték. Egy héttel ezelőtt itt mindenkinek negatív lett az eredménye.

  • Folyamatosan tesztelnek Zalában

Múlt héten 98 településen, csaknem 5000 főt ellenőriztek Zalában. Az önkéntes részvételen alapuló eljárást a héten folytatják.

A Kis utcai óvodában 44-en dolgoznak. Jelenleg 6-an táppénzen vannak. A második tesztet csupán ketten nem vállalták. A többiek most is éltek a lehetőséggel.

Zalaegerszegen jelenleg csaknem 1800 aktív fertőzött van. Közülük 65-en szorulnak kórházi kezelésre. Az önkormányzat több intézkedést is hozott, hogyhatékonyabbá tegye a járvány elleni védekezést. A rendszeres tesztelési lehetőséget nagy segítségnek tartják.

A védekezés szempontjából jó hír, hogy a tesztelés gördülékenyen zajlik. A tapasztalatok azt mutatják: az óvodai és bölcsődei dolgozók, valamint a pedagógusok túlnyomó többsége vállalja az azzal járó apró kellemetlenséget.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!