2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Történelem a Maros sodrásában

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Főjogászként Tordai Csaba ellenőriz mindent Karácsony Gergely aláírása előtt + videó

Tordai Csaba a fővárosi parkolási ügyekbe beleszól, az irodájában történt házkutatásról azonban hallgat – írja a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, hogy Karácsony Gergelyék minden jogi ügyét Tordai felügyeli és kulcsszerepe van a parkolási rendszer átalakításában is. Tordai Csabánál a NAV tartott házkutatást a főpolgármester mozgalmához juttatott félmilliárdos, tisztázatlan eredetű összeg ügyében.

  • Főjogászként Tordai Csaba ellenőriz mindent Karácsony Gergely aláírása előtt + videó

Szerdán szavazta meg a budapesti közgyűlés a fizetős parkolási zónák bővítését a fővárosban. Ennek értelmében négy kerületben eddig ingyenes zónákat változtatnak fizetőssé néhány helyen pedig emelkedik a parkolási díj.

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Tordai Csaba főjogászként mindent ellenőriz Karácsony Gergely aláírása előtt és kulcsszerepet játszik az olyan nagy horderejű projektekben, mint a parkolási rendszer átalakítása is.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!