2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Figyelem! Álhírek a HírTV műsorvezetőjéről

  • Figyelem! Álhírek a HírTV műsorvezetőjéről

Többen megkeresték a HírTV-t, hogy a Credo és Földi-Kovács Andrea nevében álhíreket terjesztenek az interneten.

A tartalmi és helyesírási hibáktól hemzsegő álinterjú - amelyhez a HírTV különböző műsoraiban szereplő vendégek arcát használják fel - tisztázatlan eredetű gyógyszereket reklámoz.

Eddig is számos hasonló etikátlan, a beteg embereket kihasználó hirdetés jelent meg, de a legutóbbi cikk már minden határon túlmegy.

Ennek már a címe is sokatmondó: "A hét legbotrányosabb híre került megbeszélésre a Credo stúdiójában: A nyugdíjasok már elhasznált rongyok, értük már nem kár. Ha nem a magas vérnyomás, akkor valami más betegség úgyis elviszi őket. Nincs értelme pénzt költeni az öregekre!"

Természetesen semmiféle promóciós interjú nem készült a Credo stúdiójában és Földi-Kovács Andrea sem adta a nevét bármilyen gyógyszer vagy más termék reklámjához.

Kérjük, egy pillanatig se higgyenek a megtévesztő akciónak!

A HírTV megteszi a jogi lépéseket az ügyben.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!