2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Belföld

Fidesz: Vicc, hogy Karácsony javaslatot tenne a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére

Viccnek nevezte a Fidesz budapesti szóvivője, hogy Karácsony Gergely zuglói polgármester, főpolgármester-jelölt akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére.

  • Fidesz: Vicc, hogy Karácsony javaslatot tenne a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére

Zsigmond Barna Pál hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: Karácsony Gergely (Párbeszéd) közérdekű adatigényléssel fordult a kerületi önkormányzatokhoz a parkolás ügyében, ebből kiderül, hogy "ő akar javaslatot tenni a kerületi és fővárosi parkolás működtetésére".

A Fidesz budapesti szóvivője szerint ez egy vicc, erre senki nem kérte, és még csak nem is alkalmas rá, "legfeljebb tananyagért jelentkezhetne a többi kerületnél".

Karácsony Gergely egyebek mellett arra kíváncsi, hová érkezik a parkolási bevétel, és mire költi az adott önkormányzat a nettó nyereséget - tette hozzá a politikus, érdekesnek nevezve, hogy a zuglói polgármester más, nyereséges önkormányzatokat "vizsgálgat" ahelyett, hogy Zuglóban tenne rendet, ahol a kerületek közül egyedüliként veszteséges a parkolási rendszer. Ott ugyanis napi egymillió forint folyik el a botrányos szerződések miatt - mondta, amit úgy kommentált: az emberek kifizetik a parkolási díjakat, és ahelyett, hogy azokból fejlesztések valósulnának meg, még a zuglóiak fizetnek rá.

Ez szerinte Karácsony Gergely alkalmatlanságának egyértelmű bizonyítéka.

Zsigmond Barna Pál emlékeztetett: a Fidesz hét hete kérte először a szerződések megszüntetését, "azóta 50 millió forintot veszített Zugló".

A szóvivő felszólította Karácsony Gergelyt, hogy "ne tereljen", és tegye ingyenessé a parkolást egy új, alkalmas polgármester megválasztásáig.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

Együtt küzdünk egy gigászi harcban, hogy felszabadítsuk nemzeteinket azon gonosz eők uralma alól, akik tönkre akarnak tenni minket - jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki üzenetet küldött Budapestre, a CPAC Hungary elnevezésű rendezvényre. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!