2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Fidesz: Kibújt a szög a zsákból, Gyurcsány embere vezeti az ellenzék listáját Miskolcon

Gyurcsány Ferenc embere vezeti az ellenzék listáját Miskolcon. Az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje, Veress Pál ugyanis nincs rajta az általa leadott kompenzációs listán. Az első helyet Debreczeni Józsefnek engedte át, aki a Demokratikus Koalíció politikusa. A Fidesz helyi frakcióvezetője szerint kibújt a szög a zsákból, és világosan kiderült, amit már korábban is sejteni lehetett, hogy Veress Pál nem független jelölt.

  • Fidesz: Kibújt a szög a zsákból, Gyurcsány embere vezeti az ellenzék listáját Miskolcon

Hétfő délutánig gyűjthették az ajánlásokat az októberi önkormányzati választáson indulók. Miskolcon a Fidesz-KDNP jelöltje, Alakszai Zoltán egyetlen független kihívóval versenyez.

Soós Attila, a nagyobbik kormánypárt helyi frakcióvezetője szerint azonban a teljes ellenzéki támogatással bíró Veress Pál valójában nem független jelölt.

A kompenzációs lista első helyén szereplő Debreczeni József a Demokratikus Koalíció országos elnökségének tagja. Ebből Soós Attila szerint világosan kiderül, hogy Veress Pál Gyurcsány Ferenc bábja, mögötte pedig az baloldal bukott politikusai próbálnak visszaszivárogni a városvezetésbe.

Miskolcon az ellenzéki összefogás részéről 24, a Fidesz-KDNP pártszövetség oldaláról pedig 21 jelöltet vett nyilvántartásba a Helyi Választási Bizottság.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!