2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Fidesz-KDNP: A baloldali kormányok és a városvezetések módszertana nem változott

Gazdasági válság idején a gazdasági szereplők terheinek csökkentése helyett csak adóemelésben tudnak gondolkodni! Ezt az egyetlen válságkezelési megoldást ismerik. Pedig a vállalkozások életben tartása érdekében, pont ilyen időszakokban kell csökkenteni az adóterheket. Mi az adómérséklési javaslatokat támogatjuk - olvasható a Fidesz-KDNP MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Fidesz-KDNP: A baloldali kormányok és a városvezetések módszertana nem változott

Csak Karácsony Gergelynek okoz meglepetést a koronavírus-járvány miatt kialakult gazdasági válság. Már tavasszal lehetett tudni, hogy komoly recesszió lesz az idegenforgalmi és turisztikai ágazatban.

Miért nem hívta össze már hónapokkal korábban a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsát, és miért nem egyeztetett a kormánnyal? Miért nem ültek le az év elején az érdekképviseleti szervezetekkel és kértek szakmai javaslatokat

 - tették fel a kérdést közleményükben. 

Az elmúlt időszakban azt láttuk, hogy a főpolgármester gőgös ellenállást tanúsított minden segítő javaslattal szemben. És persze most bejelenti a tőlük megszokott adóemelést - írták.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!