2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Belföld

Fidesz: Karácsony alkalmatlanságát bizonyítja a kiszivárgott hangfelvétel

Világos választ kell adnia Karácsony Gergelynek a kiszivárgott hangfelvétel miatt – ezt a Fidesz frakcióvezetője jelentette ki. Kocsis Máté szerint a hangfelvételből ismételten kiderül, hogy a baloldal főpolgármesterjelöltje hazudik a választóknak, ugyanis Karácsony egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz.

  • Fidesz: Karácsony alkalmatlanságát bizonyítja a kiszivárgott hangfelvétel

Kocsis Máté közölte, nem ez az első eset, amikor Karácsony Gergely ilyen kínos ügyekbe keveredik. Korábban a saját párttársa rögzítette egy beszélgetésüket, ami szintén kínos helyzetbe hozta - tette hozzá. Azt mondta, a mostani felvétel még kínosabb: mást mond zárt körben, mint amit a nyilvánosság előtt.

Emlékeztetett: Karácsony a kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy politikustársa Tóth Csaba megfenyegette őt, ám ennek ellentmond, hogy a szocialista politikus egy olyan fényképet osztott meg közösségi oldalán ahol felhőtlenül ölelkezik Karácsonnyal. Kocsis Máté szerint ezzel a baloldal félrevezeti a választóit.

Kocsis Máté szerint azért is kínos a felvétel Karácsony Gergely számára, mert két politikustársát, Tüttő Katát és Gy. Németh Erzsébetet gyakorlatilag teljesen alkalmatlannak és reménytelennek, rossz jelöltnek tart. Eközben a választási kampányban, a nyilvánosság előtt őket ajánlja a választók figyelmébe, őket támogatja.

Rossz nézni Karácsony Gergely kínosabbnál kínosabb bukdácsolását, és azt, hogy ezekkel az ügyekkel kapcsolatban egyre szerencsétlenebb magyarázkodásokba gabalyodik. Rossz nézni a "Párbeszéd pancser-polgármesterét" akkor is, amikor egymásnak ellentmondó nyilatkozatait "egyszerű és zavarodott" hazugságokkal próbálja cáfolni - mondta.

"Teljesen világos, hogy Karácsony Gergely már Zugló vezetésére is alkalmatlan volt, és teljesen világos, hogy Budapest vezetésére is az lenne" - fogalmazott Kocsis Máté.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!