2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Belföld

Fidesz: Gyalázat, amit a dollárbaloldal Magyarország ellen művel

A Fidesz szerint "szégyen és gyalázat", amit a "dollárbaloldal" Magyarországon és Brüsszelben is művel Magyarország ellen - reagált a kormánypárt a DK-s Rónai Sándor pénteki nyilatkozatára.

  • Fidesz: Gyalázat, amit a dollárbaloldal Magyarország ellen művel

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldali pártok "idegen hatalmak által felvásárolva szünet nélkül a nemzeti érdekek ellen dolgoznak".

A kormánypárt azzal vádolja a baloldali pártokat, hogy az Európai Parlamentben (EP) "saját kezűleg megszövegezték és megszavazták", hogy Magyarország semmiképpen se kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

"Nyilván ők szívesebben látnák a magyar embereknek járó pénzt Gyurcsányék, a baloldali pártok, vállalkozások és a Soros-szervezetek számláin, ahová a guruló dollárok is érkeztek" - fogalmaztak a közleményben.

Rónai Sándor DK-s EP-képviselő online sajtótájékoztatóján az Európai Parlament Magyarországnak szánt uniós forrásokról szóló állásfoglalása kapcsán azt állította: a Fidesz azt akarta elérni, hogy ha a kormány nem jut uniós pénzhez, akkor ne jussanak a magyar emberek, vállalkozások és önkormányzatok sem.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!