2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Spiclitörvénnyel építi vissza az 50-es évek besúgó-hálózatát Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen- állítja a helyi Fidesz. A közgyűlés által elfogadott rendelet szerint, aki bizonyítékot szolgáltat az önkormányzat érdekeit sértő bűncselekményről vagy a városban elkövetett szabálysértésről, annak a városháza pénzt fizet, amelynek mértékét a polgármester határozza meg. A jobboldal attól fél, hogy az emberek egymást fogják feljelentgetni.

  • Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Márki-Zay Péter elmondta ezzel a rendelettel akarnak fellépni a korrupció a vandalizmus, vagy épp az illegális szemétlerakás és a mérgező hulladékégetés ellen is.

A Márkit támogató Mindenki Magyarországa, Tiszta Vásárhelyért Egyesület képviselője csak a pénzbeli díjazást kifogásolta.

Az ’50-es évek világát, a kommunizmus legsötétebb éveit idézi Márki-Zay Péter polgármester a vásárhelyi Fidesz szerint.

Az általuk spiclitörvénynek nevezett rendelet alapján bárki feljelentheti a szomszédait, polgártársait, és az nem fogja csökkenteni a bűncselekmények számát.

A polgármester azt mondta a bejelentőknek szánt díjaszásra egyelőre nincs külön keret, az extra kiadásokból fizetne az önkormányzat, de ha szükséges még a költségvetést is módosítják.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!