2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Spiclitörvénnyel építi vissza az 50-es évek besúgó-hálózatát Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen- állítja a helyi Fidesz. A közgyűlés által elfogadott rendelet szerint, aki bizonyítékot szolgáltat az önkormányzat érdekeit sértő bűncselekményről vagy a városban elkövetett szabálysértésről, annak a városháza pénzt fizet, amelynek mértékét a polgármester határozza meg. A jobboldal attól fél, hogy az emberek egymást fogják feljelentgetni.

  • Fidesz: Besúgóhálózatot épít Márki-Zay

Márki-Zay Péter elmondta ezzel a rendelettel akarnak fellépni a korrupció a vandalizmus, vagy épp az illegális szemétlerakás és a mérgező hulladékégetés ellen is.

A Márkit támogató Mindenki Magyarországa, Tiszta Vásárhelyért Egyesület képviselője csak a pénzbeli díjazást kifogásolta.

Az ’50-es évek világát, a kommunizmus legsötétebb éveit idézi Márki-Zay Péter polgármester a vásárhelyi Fidesz szerint.

Az általuk spiclitörvénynek nevezett rendelet alapján bárki feljelentheti a szomszédait, polgártársait, és az nem fogja csökkenteni a bűncselekmények számát.

A polgármester azt mondta a bejelentőknek szánt díjaszásra egyelőre nincs külön keret, az extra kiadásokból fizetne az önkormányzat, de ha szükséges még a költségvetést is módosítják.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!