2021. január 17.,
vasárnap, Antal, Antónia napja

Fidesz: Az ellenzék csak a zavarkeltéshez ért

Hír TV

2019. szeptember 14., szombat 18:10

Csak a zavarkeltéshez ért az ellenzék - így reagált a Fidesz budapesti szóvivője a Párbeszédes Tordai Bence pénteki kirohanására. Az ellenzéki országgyűlési képviselő egy sajtóeseményen akadályozta meg Tarlós Istvánt, hogy elkezdje a beszédét. Tordainak nem ez volt az első ilyen magatartása: tavaly a parlamentben akadályozta az országgyűlés munkáját, idén március 15-én pedig a zászlófelvonás előkészületei közben zavarta meg Áder János köztársasági elnököt és Kövér László házelnököt.

Megpróbálta kihozni a sodrából Tarlós Istvánt a párbeszédes Tordai Bence egy pénteki sajtótájékoztatón. Tordai egy ideig akadályozta a főpolgármestert, hogy elkezdje a beszédét, ez után kérte meg Tarlós, hogy ne zaklassa őt ez ellenzéki országgyűlési képviselő. A Demokratikus Koalíció szóvivőjének elfogadható a botránypolitizálás. A szocialisták elnökségi tagja szerint a viselkedés méltó volt egy országgyűlési képviselőhöz.

Miközben az ellenzék elfogadhatónak tartja Tordai zavarkeltő magatartását a főpolgármester sajtótájékoztatóján, addig közös jelöltjük már a kérdésekre sem válaszol. A Fidesz szerint a baloldal semmi máshoz nem ért, csak a zavarkeltéshez.

Tordai Bencének nem ez volt az első zavarkeltő viselkedése. tavaly december közepén a munka törvénykönyvének módosításakor több ellenzéki képviselővel együtt próbálta megakadályozni az országgyűlés munkáját, néhány nappal később szintén ellenzéki képviselőtársaival együtt elfoglalták a köztévé székházát, idén március 15-én pedig a parlamenti zászlófelvonás előkészületei közben zavarta meg Áder János köztársasági elnököt és Kövér László házelnököt.

Hír TV

x
Rendkívüli hír