2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Fidesz: az ellenzék a magyar gazdákat és a nemzeti érdekeket támadja

A Fidesz szerint az ellenzék folytatja a magyar gazdák elleni hadjáratot.

  • Fidesz: az ellenzék a magyar gazdákat és a nemzeti érdekeket támadja

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy ellenzéki pártok az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordultak a földforgalmi törvény decemberi módosítása miatt. Értékelésük szerint a törvény december 12-i módosításával 1,5 millió tulajdonos földjét értékelték le.

A Fidesz reagálásában azt írta, a magyar gazdák és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával decemberben elfogadott törvény célja a helyben lakó gazdák szerepének erősítése és a visszaélések visszaszorítása a termőföld magyar kézben tartása érdekében.

Az ellenzék azonban - mint a Fidesz fogalmazott - soha nem a gazdák, hanem a spekulánsok és a nagybirtokosok érdekeit védi.

A Fidesz-kormányok alatt a magyar agrárium jobban teljesít, mert a magyar föld alkotmányosan védett, a földek magyar kézben vannak és azoké, akik megművelik - olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!