2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Fidesz: A szivárvány koalíció csőd és a haverok költségvetését kínálja

Bemutatta az idei költségvetés tervezetét Pécs balliberális vezetése. A kormánypárt képviselőcsoportja szerint a várost vezető, - ahogy fogalmaztak – „a szivárvány koalíció a csőd és a haverok költségvetését kínálja a pécsieknek”.

  • Fidesz: A szivárvány koalíció csőd és a haverok költségvetését kínálja

A 38 milliárdos főösszegű költségvetés továbbra is számít a kormányra. Ruzsa Csaba gazdasági ügyekért felelős alpolgármester arról beszélt bízik abban, hogy a jobboldali vezetésű városok olyan megállapodásokat harcolnak ki, mely Pécsnek is kedvező lesz. 

A Fidesz közleményében azt írta a baloldali városvezetés a csőd és a haverok költségvetését kínálja a pécsieknek. Csődbe vezetik a várost, hiszen az elmúlt években többmilliárdos hiányt halmoztak fel, miközben nyakló nélkül akasztottak tízmilliárdnyi hitelt a városlakók nyakába. Ebben a tarthatatlan helyzetben ugyanakkor egy fillérről sem mondanak le a haverokról, tanácsadókról és premizált cégvezérekről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!