2019. július 19.,
péntek, Emília napja

Fidesz: A "bevándorláspárti ellenzék" szembe megy a magyar választókkal

MTI

2019. április 15., hétfő 15:52

A "bevándorláspárti ellenzék" totálisan szembe megy a magyar választókkal - így reagált a Fidesz hétfőn az MTI-nek reagálva Ujhelyi István és Jávor Benedek sajtótájékoztatójára.

Ujhelyi István arról beszélt: a magyar választók és Európa jövőjét szem előtt tartva, legjobb szakmai tudásuk szerint dolgoztak az Európai Parlamentben (EP) az elmúlt öt évben. Jávor Benedek közölte, az európai alapértékeket megsérti a magyar kormány és ez már nemcsak magyar ügy, Európa egészét fenyegeti.

A Fidesz közleményében azt írta: a baloldal "bevándorláspárti" európai parlamenti képviselői a magyar választók akaratával szemben politizálnak. Ujhelyi István és Jávor Benedek arról "elfelejtett beszámolni", hogy az elmúlt öt évben minden egyes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak, annak ellenére, hogy a magyar emberek többször egyértelművé tették, hogy nem támogatják a bevándorlást.

"Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben, és nem Brüsszelt Magyarországon" - szögezte le a Fidesz.

MTI