2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Fidesz: A bevándorlás kérdése az uniós viták valódi oka

A jelenleg zajló uniós viták valódi oka a bevándorlás kérdése - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, az MTI-hez eljuttatott videoüzenetben.

  • Fidesz: A bevándorlás kérdése az uniós viták valódi oka

Hollik István úgy fogalmazott, "azért támadnak most bennünket, mert ebben a kérdésben nem engedünk, és azt sem hagyjuk, hogy zsaroljanak bennünket".

"Ráadásul itt vagyunk egy világjárvány közepén, Brüsszelnek most a védekezéssel kellene foglalkoznia, nem pedig a bevándorlás menedzselésével" - hangsúlyozta.

A kormánypárti politikus emlékeztetett, múlt héten 2195 illegális bevándorló próbált Magyarország területére belépni, ami az idei legmagasabb adat.

Ez is világosan mutatja, hogy Brüsszel új migrációs akcióterve újabb meghívót jelent az illegális bevándorlók számára - mondta Hollik István.

Kiemelte, nincs mit csodálkozni, ez a terv további bevándorlókat akar Európába hozni, nekik lakhatást, segélyt és szavazati jogot biztosítani, hogy beleszólhassanak a döntéshozatalba.

"Ez a migrációs akcióterv ezért nem más, mint a Soros-terv végrehajtása" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!