2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Ferenc pápa nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma

Ferenc pápa nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma és hogy nőtt a házasságkötések aránya - Semjén Zsolt hétfőn a Kossuth rádióban számolt be egy eddig nem ismert részletről, arról hogy mi hangzott el a magyar politikai küldöttség találkozóján vasárnap Ferenc pápával. A miniszterelnök-helyettestől azt is megtudtuk, hogy azt is jelezték a katolikus egyház fejének, hogy a magyar családvédelmi intézkedések miatt támadás alatt állunk Brüsszeltől. Semjén Zsolt Erdő Péter bíborossal együtt fogadta a Liszt Ferenc Repülőtéren a Szentatyát. Ferenc pápa később Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel külön is találkozott, ahol szintén jelen volt Semjén Zsolt is.

  • Ferenc pápa nagyon örült annak, hogy csökkent az abortuszok száma

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!