2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Fenyő-gyilkosság: szűkül a kör

Szűkülhet a Jozef Rohác és társa elleni vádpontok köre a Fenyő-gyilkosság ügyében.

A Magyar Nemzet úgy tudja: a Fővárosi Törvényszék megszüntetheti a lőszerrel, lőfegyverrel visszaélés bűntett miatt indított eljárást. Ezt a védelem kérte, az indítvány szerint ugyanis a bűncselekmény büntethetősége már elévült. A Fővárosi Főügyészség várhatóan fellebbezni fog, hiszen az emberöléssel szorosan összefügg a lőfegyverrel való visszaélés.


A Fenyő János halála után több mint 15 évvel indított büntetőperben Jozef Rohácot azzal vádolják, hogy ő lőtte agyon autójában a médiavállalkozót 1998 februárjában. Társa, Ladislav T. pedig bűnsegédként vett részt a gyilkosságban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!