2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Fenyegette és nem fizette ki dolgozóit Bíró László

Fenyegette és nem fizette ki dolgozóit Bíró László - erről beszéltek a balliberális ellenzék közös jelöltjeként induló politikus volt munkatársai. Bíró egy varrodát üzemeltetett 2014-től, ám van, akinek máig 350 ezer forint munkabérrel tartozik. Az alkalmazottak azt mondták: ha kérték az elmaradt munkabérüket, Bíró egyszerűen megfenyegette őket.

  • Fenyegette és nem fizette ki dolgozóit Bíró László

Bíró László a balliberális ellenzék szerencsi országgyűlési képviselőjelöltje. A helyiek nemcsak az antiszemita, kirekesztő megnyilvánulásairól ismerik, hanem kisvállalkozói múltjából is.

Bíró Lászlónak, a tisztességes munkáról és tisztességes bérekről sajátos fogalmai vannak. Az Informátor szerkesztőségét kereste fel néhány egykori munkavállaló és mondta el: hogyan bánt velük Bíró. Arcukat azonban - Bírótól való félelmükben - nem merték vállalni. Kisvállalkozóként a politikus, a 760 lelkes Csernelyen, 2014. júliusától üzemeltetett egy varrodát.

Az Informátornak az egyik volt dolgozó azt mondta: ötvenegyezer Ft-tal tartozik neki Bíró László.

Szintén egy volt munkavállaló pedig arról beszélt az Informátornak, hogy a varrodai eszközöket 2015-16-ban egy 15 millió forintos NAV tartozás miatt úgy adta el Bíró az egyik ismerősének, hogy az nem is volt az ő tulajdonában.

De arról is panaszkodtak az egykori varrodai dolgozók, hogy Bíró fenyegette és megfélemlítette őket.

A volt dolgozók szerint azért fenyegette meg őket Bíró, mert a fizetésük iránt érdeklődtek.

A Jobbik alelnöke szerint azonban politikai fikció kategóriájába tartoznak a Bíró Lászlóval szemben felmerült vádak.

Az Informátor kereste Bíró Lászlót is, akit telefonon ért utol a stáb: azt nem tagadta, hogy rendelkezik fegyverrel, de arra nem válaszolt, miért fenyegette a varrónőket.

Antiszemita megnyilvánulások, fenyegetőzés, gyanús cégügyletek, és a munkavállalók béreinek visszatartása. A balliberális ellenzék úgy tűnik most is megtalálta az összefogás ideális jelöltjét.

Kapcsolódó anyagok:

Bíró László jelölése elfogadhatatlan

Informátor: Lelövéssel fenyegette korábbi beosztottjait a jobbikos Bíró László

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!