2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Félreteszik a Gyurcsány Ferenccel való vitáikat

Félreteszik a Gyurcsány Ferenccel való világnézeti és politikai vitáikat, mert Orbán Viktor rendszerét akarják felszámolni – mondta az LMP-ből kiszakadt Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja.

Scheiring Gábor szerint a bizonytalan szavazók arra várnak, hogy az ellenzék végre összefogjon, ezért tartja fontosnak az október 23-ai közös baloldali tüntetést.

– Képes egy zsarnokkal szemben a szabadság és az igazságosság mellett kiállni. Szerintem ez most a helyzet ma Magyarországon. És egy nagyon sokszínű ellenzék fog október 23-án délután tüntetni – magyarázta Scheiring Gábor. A Hír TV azon felvetésére, miszerint az Orbán Viktor által irányított kormány, illetve az általa felügyelt rendőrség még nem lövetett bele egyetlen ellenzéki tüntetőbe sem, ellentétben Gyurcsány Ferenccel, a PM elnökségi tagja csak annyit reagált: jelen körülmények között ma Magyarországon, mondom még egyszer, azt tartom a legfontosabbnak, hogy legyen egy kormányváltó összefogás, és ennek a kormányváltó összefogásnak elemi feltétele, hogy legyenek közös akciók.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!