2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Belföld

Felmentették a Hír TV riporterét

Bűncselekmény hiányában felmentette a bíróság a rágalmazás alól a Célpont riporterét.

Kisberk Szabolcsot Veres János volt szocialista pénzügyminiszter egykori kampányfőnöke jelentette fel. Tóth Viktor szerint a Hír Televízió oknyomozó műsora megsértette becsületét, amikor a riporter kérésére egy nyírbátori roma vezető felhívta őt azzal az ajánlattal, hogy pénzért tud szavazatokat szerezni. Tóth Viktor nem utasította vissza a lehetőséget. A bíróság szerint Kisberk Szabolcs betartotta a szakma szabályait. Az ítélet nem jogerős, Tóth Viktor fellebbezett ellene.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!