2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Felmentetnék a devizahitelesek Poltot és Szászt

Nyílt levélben kérik a devizahitelesek az államfőtől a PSZÁF elnökének és Polt Péter legfőbb ügyésznek a felmentését.

A civil szervezetek szerint ugyanis egy nagy jelentőségű perben Szász Károly és a legfőbb ügyész a banki érdekeket védte és elfeledkezett a közérdek védelméről. A devizahiteleseket képviselő csoportok szerint mindketten szándékosan vezették félre a Kúriát, hogy az kimondja, a perben vizsgált kölcsönszerződés jogszerű és érvényes.


A Kúria a hónap elején minősített semmisnek egy olyan hitelszerződést, amelyben nem szerepelt tételesen a költségek között az árfolyam-különbözet. Ugyanakkor a legfőbb bírói fórum a szerződést érvényessé tette, és előírta az adósnak, valamint a banknak az árfolyam-különbözet pontos elszámolását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!