2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Feljelentést tett a Fidesz a szegedi Mars téri piac felújítása miatt

Feljelentést tett a Fidesz a Központi Nyomozó Főügyészségen a 2009-es szegedi Mars téri piac felújítása miatt. A párt helyi elnöke hangsúlyozta: a területen lévő kereskedők árusítóhelyeinek lebontása jogtalan volt. Bartók Csaba szerint okirat hamisítással tehermentesíthették a területet azért, hogy megkezdhessék a munkálatokat.

  • Feljelentést tett a Fidesz a szegedi Mars téri piac felújítása miatt

Bartók Csaba ismertetése szerint a Mars téri piacberuházással mintegy száz család életét egyik-napról a másikra dózerolták le erőből és arrogánsan.

A kereskedők már 10 éve pereskednek a várossal, mert szerintük az elbontások jogtalanok voltak, és kártérítést sem kaptak.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!