2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Belföld

Feljelentést tesz Juhász

Feljelentést tesz a Portik Tamás érdekeltségébe tartozó cég és a belvárosi önkormányzat közös üzlete miatt Juhász Péter.

Az Együtt V. kerületi képviselője Facebook-oldalán azt írta: Portik cége 50 millió forintot keresett az üzlettel. A Prisztás-gyilkosság miatt nem jogerősen elítélt vállalkozó élettársának a cége 2011 októberében bérelte ki a több mint 200 négyzetméteres üzlethelyiséget, amit két hónap múlva 52 millió forintért meg is vett. A helyiségen végül 2012 júliusában 102 millió forintért adott túl. Juhász szerint egy ilyen ingatlan négyszer többet érhet, mint amennyiért a cég hozzájutott.

A belvárosi önkormányzat visszautasította Juhász állításait, közleményükben azt írták, a politikus azért rágalmaz, mert hazug és hibás vagyonnyilatkozata miatt eljárás indult ellene.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Varga Judit: Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek

Magyarország sorsáról csakis a magyar emberek dönthetnek, az ország szuverenitásának védelme kiemelt jelentőségű - mondta Varga Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője a szuverenitásvédelemmel összefüggő törvényjavaslatok együttes általános vitájában kedden az Országgyűlésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!