2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Olimpiai álom Erdélyben 11:00

Belföld

Felemelő érzés egy ilyen közösség vezetőjének lenni!

Sokan sokféleképpen, sokféle szemüvegen keresztül látjuk a világot, a történésekre pedig megannyi magyarázatot találunk és vallunk magunkénak. És ez így van rendjén!

  • Felemelő érzés egy ilyen közösség vezetőjének lenni!

 

A VIDEÓ ITT LÁTHATÓ!

A gondolat szabad, de tudnunk kell egymást elfogadni, a különbségeken felülemelkedni. Közösségként csak így tudunk legyőzni bármit is, amivel szembe kell néznünk.

Törökbálint ismét összefogott! A sokszínűség ereje összeforrt, megerősödött a szabadság vágyával és az élni akarás erejével, közösséget és igaz összetartást teremtett.

Sokszor kérdezik a polgármesterektől, miért csinálják. Hát…, ezért (is)!

Köszönöm!

Sárdi-Seifert Éva Szilviának, a CNÖ vezetőségi tagjának az ötletet.

A ‘Four for YOU’ csapatának, Bóta Ilinek, Czifra Katalinnak, Papp Edinának és Papp Editnek a megvalósítást.

Horváth Tamásnak a képi megjelenítést.

A fellépő Gyémántkút Egyesületnek, Munkácsy Mihály Művelődési Háznak, a Törökbálinti Polgármesteri Hivatalnak, a Cigány Nemzetiségi Önkormányzatnak, a Sváb Egyesületnek, a Bóbita Óvodának, a Szérűskert Bölcsődének, a Zimándy Ignác Általános Iskolának, a Szőnyi Erzsébet Zeneiskolának, a PreviTeam Egyesület felnőtt- és gyermekcsapatának, az Erica C tánciskola ZOE Team csapatának, a TSE RG csapatának, a Segítő Kéz Szolgálatnak, a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola tanári karának, a Törökbálinti Hagyományőrző Tánccsoportnak, a Törökbálint Sportközpont, Csupaszív Kétnyelvű Óvodának, a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetnek, a TTC és a T-LASE tagjainak, valamint a csatlakozó törökbálintiaknak.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Összefog-e végül a Momentum a Gyurcsány párttal a választásokon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!