2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Fekete-Győr András beengedné a transzneműeket az óvodákba és az iskolákba

Transznemű embereket engedne az óvodákba és iskolákba Fekete-Győr András azért, hogy azok szexuális felvilágosító órákat tartsanak a gyermekeknek – írja a Magyar Nemzet. A Momentum miniszterelnök-jelöltje szerint az iskoláknak minél több dolgot kell megmutatnia a felnőttkorból a gyermekeknek. A lap emlékeztet: számos nemzetközi példa mutatja, hogy az LMBTQ-s érzékenyítésnek milyen káros hatásai lehetnek a gyermekek normális fejlődésére, egyúttal az ilyen foglalkozások több esetben kínáltak lehetőséget pedofiloknak arra, hogy a gyermekek közelébe férkőzhessenek.

  • Fekete-Győr András beengedné a transzneműeket az óvodákba és az iskolákba

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!