2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Fekete-Győr András: Az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző

Fekete-Győr András szerint a kormánypárti képviselőknek fogalma sincs mit fog Orbán Viktor tenni jövő héten. A Momentum frakcióvezetője erről napirend előtti felszólalásában beszélt a Parlamentben. Azt mondta, az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző, ezt többek között a kormány pandémiás helyzet kezelésére értette. A kormány részéről Orbán Balázs reagált, aki elmondta, a miniszterelnök megválasztását követő beszédében egyértelműen fogalmazott a jövőbeni tervekről.

  • Fekete-Győr András: Az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!