2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Fekete-Győr András: Az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző

Fekete-Győr András szerint a kormánypárti képviselőknek fogalma sincs mit fog Orbán Viktor tenni jövő héten. A Momentum frakcióvezetője erről napirend előtti felszólalásában beszélt a Parlamentben. Azt mondta, az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző, ezt többek között a kormány pandémiás helyzet kezelésére értette. A kormány részéről Orbán Balázs reagált, aki elmondta, a miniszterelnök megválasztását követő beszédében egyértelműen fogalmazott a jövőbeni tervekről.

  • Fekete-Győr András: Az elmúlt évekre a teljes kiszámíthatatlanság volt jellemző

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!