2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Sporthírek 08:05

Belföld

Ezt is megértük, a Jurák Katát káromkodva gyalázó Komjáthi Imre a baloldal új ikonja

“Belőle kéne több az MSZP-be, főleg a nyimnyám importpolitikusok helyett. És amint visszaemelik a komjáthikat a politikájukba, az eredmények is jönni fognak” – ezen szavakkal magasztalja Ceglédi Zoltán ellenzéki hordószónok, egykori politológus Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét, amiért az múlt pénteken Dunaújvárosban minősíthetetlen hangon üvöltözött kollégánkkal, Jurák Katával dunaújvárosi sajtótájékoztatóján, ráadásul minden ok nélkül. A PestiSrácok.hu főmunkatársa csak kérdezni szeretett volna, de erre sem volt lehetősége. Komjáthi és a szocialisták blogja büszkén terjeszti is a videót, amin a politikus egy nővel ordibál. Jurák Kata nyílt levélben válaszolt: “A munka nemesít, ön lehet a kivétel” – írta Komjáthinak.

Azt már megszokhattuk, hogy a baloldal az utóbbi időben annyira nincs tisztában önmagával, hogy politikusaik, megmondóembereik is folyamatosan szólongatnak be egymásnak, éles kritikákat megfogalmazva. Ezekből a megnyilatkozásokból az rajzolódik ki, hogy már ők maguk sem tudják, mit is kellene képviselni, mi lenne a jó politika, pláne a jó retorika, hogy valahogy visszafordítsák, vagy legalább megállítsák a mélyrepülést. 

Ezúttal egyik hangos politikai elemzőjük, Ceglédi Zoltán mondta meg a tutit, mi lenne a baloldal feltámasztásának receptje. A jelenlegi politika helyett, amit nemes egyszerűséggel “kurva összefosásnak” titulált, csinálni kell egy “rendes, hangos baloldali pártot”. Olyat, amilyet Dunaújvárosban a PestiSrácok.hu munkatársnőjével szemben Komjáthi Imre bemutatott. 

OBSZCÉN SZAVAKAT ÜVÖLTÖZÖTT A BÜSZKE SZOCI ALELNÖK

Emlékeztetőül: Pénteken Dunaújvárosban a Hankook-gyárnál tartott sajtótájékoztatót Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke, Szabó Zsolt, a Párbeszéd dunaújvárosi önkormányzati képviselője és Jávor Benedek, az MSZP–Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje. A sajtótájékoztatón kollégánk, Jurák Kata is jelen volt. Miután a politikusok elmondták mondandójukat és újságírói kérdésekre került sor, Jurák Kata még csak nem is Komjáthit, hanem Szabó Zsoltot szerette volna kérdezni, arról, igaz-e, hogy az ellenzék polgármesterjelölti posztjára aspirál? Több sem kellett az MSZP alelnökének, magából kikelve esett kolléganőnknek, mert ahogy fogalmazott “kinyílt a bicska a zsebében”. 

Íme:

AZ MSZP ALELNÖKE MÉG BÜSZKE IS ARRA, HOGY MENNYIRE ORDENÁRÉ

Az obszcén, minősíthetetlen ordibálást nem csak a PestiSrácok rögzítette, a felvételt büszkén posztolta Komjáthi, majd számtalan ellenzéki portál is hírt adott róla, hogy a szocialisták alelnöke “kiosztotta” a “propagandistát”. Azzal kommentálva produkcióját, hogy “a munkásököl vasököl, oda üt ahova köll”.

 

 

Ceglédi, aki hol az ATV-n, hol a Mandineren vagy a Hírklikken szakért, de szerepelt még a Heti Hetesben is, ezúttal a közösségi médiában hintette el véleményét, amit aztán a Hírlkikk című baloldali blog is leközölt.

 

 

 

Ceglédi Zoltán szerint Komjáthi Imre egy autentikus, baloldali munkásember, gyárban szerzett dolgozói és szakszervezeti tapasztalattal. Belőle kéne több az MSZP-be, főleg a nyimnyám importpolitikusok helyett. Mindjárt nem itt tartana a magyar baloldal. 

Ceglédi, aki saját honlapja szerint nem csak politológus, politikai elemző, hanem publicista és kommunikációs szakember is, az MSZP alelnökének nem csak politikushoz, hanem férfihoz is méltatlan viselkedését tartja jó, eredményes kommunikációs eszköznek. Ha csak nem viccel … és nem keverte össze véletlenül két munkakörét… Ez esetben aktuális publicisztikaként következő dumaszínházi fellépésének szövegvázlatát sikerült véletlenül közölnie… 

Azt írja ugyanis, hogy amint “visszaemelik a komjáthikat a politikájukba, az eredmények is jönni fognak”. 

Amikor legközelebb azon vekeng valaki az ATV stúdiójában, hogy “jaj, ne MSZP-s legyen az MSZP jelöltje”, meg “inkább valami nem létező párt politikusát támogassák a szocialisták”, akkor indítsák el ezt a videót, nézzék meg az egyik és a másik szélén álló embert, és mondják meg, melyiküknek hiszik el, hogy érti és segíti a prolit, a plebejust, a GDP-t tartó munkást – fogalmaz Ceglédi Zoltán. 

Hozzáteszi, hogy a videón kiabál a megoldás az MSZP problémáira. 

Ne húzd be megint füled-farkad, csináljatok végre a kurva összefosás helyett egy rendes, hangos baloldali pártot! Ilyet!

AZÉRT NEM KÉR ELNÉZÉST, MERT “PROVOKATÍV KÉRDÉST TETTÜNK FEL”

Az ATV hétfő reggeli műsorában Komjáthit Kárász Róbert arról kérdezte, hogy nem gondolja-e úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie a pénteki sajtótájékoztatón történtekért, s bár a műsorvezető többször utalt arra, hogy ezt illene megtennie, az MSZP alelnöke közölte, hogy bár “lehet, hogy már másként fogalmaznék”, de a PestiSrácok.hu-tól nem fog bocsánatot kérni. Kérdésre válaszolva azt is kifejtette, hogy azért nyílt ki a zsebében a bicska, mert a riporter nem a témához kapcsolódó kérdést tett fel. Az igazság viszont az, hogy a videófelvétel tanúsága szerint a sajtótájékoztatón Jávor Benedek ajánlotta fel, hogy nem csak a témában lehet kérdezni. Portálunk munkatársa egyébként még csak nem is Komjáthitól, hanem Szabó Zsolttól kérdezett, így valóban érthetetlen a trágár megnyilvánulás az MSZP alelnökétől. 

“A MUNKA NEMESÍT… ÖN LEHET A KIVÉTEL” – JURÁK KATA NYÍLT LEVÉLBEN VÁLASZOLT KOMJÁTHINAK

Jurák Kata, a PestiSrácok.hu főmunkatársa nyílt levélben válaszolt Komjáthi Imre minősíthetetlen viselkedésére. 

Ön büszkén posztolta ki a tegnapi sajtótájékoztatón készült videót azzal, hogy mi “beleszaladtunk a munkásökölbe”. Tudja, ezzel nem csupán az a baj, hogy önmagát járatja le vele, hiszen minősíthetetlen hangon üvöltözött egy újságíróval. (aki egyébként Önhöz sem szólt), hanem az is, hogy Ön erre rendkívül büszke. Teszi mindezt férfiként, azt emlegetve, hogy Ön mennyit dolgozott, vérbeli munkásember.

Tudja, nem feltételezem, hogy ez nem így volt, bár tény, hogy Ön lehet a kivétel, amely erősíti a szabályt, ha elfogadjuk azt a megállapítást, hogy a “munka nemesít”. Az én apám is munkásember – több évet dolgozott, mint amennyit Ön említett -, de az én apám sosem hencegett ezzel. Sosem gondolta úgy, hogy a munkában eltöltött évtizedek feljogosítanák bármire is azonkívül, hogy felnevelt becsülettel négy gyereket. Az én apámat nem töltötte volna el büszkeséggel, ha ordítozik egy nővel, és tudja, Önnel ellentétben Ő sosem viselkedett volna ordenáré módon. Az én apámnak nem kell tiszteletet követelnie magának, mert enélkül is megbecsülik és szeretik. Az én apám igaz magyar emberként él.

És az én apám, ha látja, hogy milyen stílusban őrjöng velem, egészen biztosan megmutatta volna Önnek, hogy milyen a munkásököl. Mert férfi. Nem egy ócska proli, aki a munkásosztály tagjának képzeli magát és több tízezer forintos kabátjában őrjöng a túlóratörvény miatt. Azt viszont köszönjük, hogy ezzel a viselkedéssel emlékeztetett arra, hogy milyen is az igazi valójuk Önöknek, szocialistáknak. És tudja, egészen biztos vagyok abban is, hogy amint hatalomra kerülnének, újra kezdetét venné a vörös terror. Mert Önök csak ebben jók: rombolni, pusztítani. Nem ismernek se Istent, se hazát, nem tisztelnek senkit és semmit. A düh, a keserűség és a bosszúvágy az, ami hajtja, élteti Önöket, igazi, vérbeli kommunistákat. Így arra kérem, hogy ne hivatkozzon többé a munkásosztályra, mert Ön nem méltó rá, hogy azokkal azonosítsa önmagát, akik becsületesen ledolgozták az életüket.

Imádkozni fogunk Önért. Láthatóan nagy szüksége van rá.

Az MSZP alelnöke, a munkások védelmezője egyébként a BorsodChem alkalmazottjaként két évig fizetés nélküli szabadságon van. Komjáthi Imre az elképesztő performansza során egyébként ezt mondta (a videón 2:30-nál):

Háromig számoltam, mire megszólaltam. Hogy a k@rva életben van, hogy önök magasról tesznek rá, hogy a magyar munkavállalókkal mi van? Hogy mongolokat meg ukránokat foglalkoztatnak! (…) Kinyílik a bicska a zsebembe! (..) Ha nem hölgyről lenne szó, nagyon durvákat mondanék! K@rvára nem volt egy kérdésük sem evvel kapcsolatban. (…) Az önök gazdái akasztották a munkavállalókra a rabszolgatörvényt. Szégyelljék magukat!

PestiSrácok.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Durva napokon vannak túl a határainkat védők

Több mint 1300 határsértő ellen kellett intézkedni a hétvégén. 2021. szeptember 27.

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról dönt a parlament

Határozathozatal várható még Hadházy Ákos mentelmi ügyében, valamint elrendelhetik Szabó Tímea tiszteletdíjának csökkentését is. 2021. szeptember 27.

Jakab óriási öngólt rúgott

Posztban világított rá a baloldali polgármester siralmas munkájára 2021. szeptember 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!