2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

„Ezért nem mertek fellépni az újbudai pedofilügy gyanúsítottja ellen” + videó

Újabb információk kerültek nyilvánosságra arról a pedagógiai asszisztensről, akit pénteken vettek őrizetbe szexuális kényszerítés vádjával. A férfit jelenleg egy hónapig az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyintézetben őrzik. A Magyar Nemzet értesülései szerint a szülők az óvoda vezetőségének azonnali felfüggesztését követelik. Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója reméli, hogy a továbbiakban drasztikus lépéseket tesz a helyi önkormányzat.

  • „Ezért nem mertek fellépni az újbudai pedofilügy gyanúsítottja ellen” + videó

Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy kiderítsük, mi történt - így reagált a Fiatal Családosok Klubjának alapítója az újbudai pedofil-botrányra. A városrész egyik kisgyermeknevelő intézményének pedagógiai asszisztensét pénteken szexuális kényszerítés vádjával őrizetbe vették. Király Nóra szerint az intézmény dolgozói azért nem mertek hamarabb hangot adni félelmeiknek, mert

az elkövető édesanyja fontos pozíciót tölt be a XI. kerületi önkormányzatnál.

László Imre, a kerület DK-s polgármestere azt állítja: ő semmiről sem tudott. Hozzátette: az óvoda vezetője jegyzőkönyvbe mondta, hogy nem érkezett soha panasz az elkövetővel szemben.

Ezzel azonban szemben áll annak az anyukának a hozzászólása, aki az Újbudai Önkormányzat hivatalos oldalán azt írta:

ő és más szülő is több alkalommal jelezte, hogy nem szeretnék, ha a férfi lenne a helyettesítő nevelő a csoportban amikor nincs óvónő.

Hozzátette az is:

sok lány ment be sírva reggelente amikor ő volt.

Közben a szülők az óvodaigazgató és helyettesének azonnali felfüggesztését követelik. Szerintük ugyanis másképp nem garantálható, hogy nem fogják az óvónőket, a dadusokat és a kisegítőket a tények eltussolására kényszeríteni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!