2024. 04. 12. Péntek Gyula napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Evezőgép, futópad és modern számítógépes rendszerek 2 milliárdból

Személyre szabott edzéstervek kidolgozására is alkalmas a Kajak-Kenu Szövetség új , most átadott sport- és diagnosztikai központja. Van benne evezőgép, futópad, de modern számítógépes rendszerek is. A beruházás majdnem 2 milliárd forint kormányzati támogatásból valósult meg.

  • Evezőgép, futópad és modern számítógépes rendszerek 2 milliárdból

A téli szezonban ezzel a géppel edzhetne is, de most éppen a pillanatnyi teljesítményét mérik ennek a szolnoki kajakosnak. A pulzusát és a sebességét is tesztelik ezen a futópadon. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség újonnan megnyílt sportegészségügyi és diagnosztikai központjában a modern gépek segítségével személyre szabott edzéstervet kaphatnak a sportolók.

A megfelelő edzéseket a megfelelő pulzuszónákban szeretném végezni és ebben segít nekem ez a mérés. – ismertette terveit Gál Péter a Szolnoki Kajak-Kenu Klub versenyzője. Az emberi erőforrások minisztere köszöntőjében úgy fogalmazott: az ép testben ép lélek megközelítés jelenleg is az emberi lét egyik alapját jelenti.

Egy olyan diagnosztikai központ jött létre, amelyik világszínvonalú és ami lehetővé teszi, hogy megfelelő körülmények között készüljenek fel az olimpiára garantáltan jó egészségügyi viszonyok között. A beruházás kormányzati támogatásból, majdnem 2 milliárd forintból valósult meg– mondta a megnyitón Kásler Miklós. 

Két fő célja van ennek a központnak, megvalósításnak. Az egyik, ami a legfontosabb, az a teljesítménymaximalizálásnak az elősegítése, a másik pedig a tehetséges felfedezése, gondozása– mondta el Török Krisztina, a központ igazgatója. A most átadott centrum után a Kolonics György Vízisportközpontban is terveznek hasonló fejlesztést, az várhatóan jövő év végén készül el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!