2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Európábanl bárhol megállná a helyét a felújított a csepeli általános iskola

Európán belül bármelyik országban megállná a helyét a most felújított csepeli Katona József Általános Iskola - mondta Csepel polgármestere a központi kerületi tanévnyitón.

  • Európábanl bárhol megállná a helyét a felújított a csepeli általános iskola

Borbély Lénárd úgy fogalmazott: sokan csak azt hitték, hogy egy egyszerű festés lesz az épületben. Ehhez képest csaknem 650 millió forintból teljesen felújították az épületet. A kormánypárti polgármester világossá tette azt is, hogy a Csepeli Gyereksziget Program nem csak arról szól, hogy intézményeket újítanak meg, hanem szól az első osztályosok tanévkezdési támogatásáról és szól az egészségvédelemről is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!