2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Eszköz volt csak Gyurcsány számára, ezért lépett ki a pártból

Eszköz volt csak Gyurcsány számára, ezért lépett ki a pártból Csak egy eszköz volt Gyurcsány Ferenc számára – többek között ezzel indokolta a DK-ból való távozását Óbuda korábbi alpolgármestere. Hazai Iván közösségi oldalán osztotta meg kilépésének okait. Elmondása szerint a Gyurcsány vezette pártban nem hagyják érvényesülni a demokráciát. Hazai Iván hozzátette: az is felháborította, hogy a DK vezetése összefogott azzal a szélsőséges Jobbikkal, akikkel szemben a Gyurcsány-párt korábban a legradikálisabb módon állt ki. A képviselő arról is beszélt: a 3. kerület jelenlegi polgármestere, a szintén DK-s Kiss László egyértelművé tette, hogy a jövőben nincs szükség az idősebb képviselőkre.

  • Eszköz volt csak Gyurcsány számára, ezért lépett ki a pártból

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!