2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Engedélyezte a Pfizer-Biontech-oltás forgalmazását a Bizottság

Engedélyezte a Pfizer-Biontech koronavírus elleni vakcinájának forgalmazását az Európai Bizottság. Ez a Covid-19 betegség elleni első vakcina, amellyel megkezdődhet a tömeges oltás az Európai Unióban. A döntést Ursula von der Leyen, a bizottság elnöke jelentette be. A politikus leszögezte, hogy mind a 27 uniós tagországban egyszerre és ugyanazon az áron lesz elérhető a vakcina. A várakozások szerint legkorábban december 27-én kezdődhet az oltás, de előfordulhat, hogy egyes tagállamokban ez egy vagy két napot csúszni fog. Von der Leyen arról is tájékoztatott, hogyha a gyógyszer-felügyeleti ügynökség hatékonynak és biztonságosnak talál további vakcinát, akkor a Bizottság jóvá fogja hagyni azokat.

  • Engedélyezte a Pfizer-Biontech-oltás forgalmazását a Bizottság

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!