2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Emberfeletti munkát végeztek Törökországban

Épségben hazaérkezett vasárnap este a Magyar Református Szeretetszolgálat kutatócsapata Törökországból. Emberfeletti munkával három embert sikerült kimenteniük. Az utolsó napok sikertelensége megviselte a magyar mentőket.

  • Emberfeletti munkát végeztek Törökországban

Ovációval, tapssal fogadták a Magyar Református Szeretetszolgálat Törökországból hazaérkezett négylábú és kétlábú munkatársait egyaránt. A 19 fős csapatot 4 keresőkutya egészítette ki.

A törökországi munkálataikról Rizmáyer Mihálynak, a HírTV tudósítójának számoltak be.

A csapatnak a nehéz körülmények között elsősorban az idővel kellett harcolnia. Ahogy telik az idő, úgy csökken a túlélők ereje, hogy jelezni tudjanak - mondta a szervezet ügyvezető igazgatója. Juhász Márton elcsukló hangon mesélte, hogy

bár mindent megtettek, a végsőkig küzdöttek, az utolsó napokon már nem találtak túlélőket.

A helyiek nagyon hálásak voltak még a halott szeretteik felhozataláért is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!